Cautare

15821 de rezultate pentru "balaurul cu multe capete" (4.98 secunde)
Aveau pielea alba, parul negru cu reflexe albastre, purtau o barba lunga si ca orice om erau si ei vulnerabili pentru ca si ei erau facuti din carne. ... Zeii (a se citi extraterestrii) cunosteau legile universului, orbitele astrelor, legile naturii, multe stiinte necunoscute si aveau obiecte bizare.
• Dar se vede bine treaba ca marile minti ale lumii, capete, "strategi" (politico-militari), nu au bagat in seama fabuloasa analiza a polemologului britanic (specialist in problemele pacii si ale razboiului), Lawreence Freedman, Colegiul Oxford : ... Da, la inceputuri, rusii n-au mers cu "marsaviile" prea departe!
Sa-i oferi conditiile unei gradinite dotate cu mobilier nou, grupuri sanitare moderne si curate, baza didactico-materiala bogata, meniu diversificat, asistenta medicala permanenta. ... Sa faca parte dintr-o grupa cu mai putini copii. Sa capete cat mai multe deprinderi de comportare civilizata.
O toamna cu caderi de capete Ce ascunde diversiunea "Partea tiganeasca" a filierei fratilor Basescu? Fratii Traian si Mircea Basescu ar putea fi si verigi intr-o retea internationala de trafic clandestin controlat cu arme destinate zonelor de conflict?
FARCAS) (Continuare) In vara anului 2012, John Le Masters, un arhitect din New Mexico, aflat in excursie in zona, a gasit sub o tufa de ienupar o bara cu profil I (sau H), lunga de 34 cm, avand niste gauri forate grosolan la fiecare capat si un logo triunghiular, cu un cerc si cu alte marcaje aproape de unul dintre capete.
Nepamanteni cu infatisare de mumii (Autor: ... Ahmad Bani Ahmad, din Tabriz (Iran), de 56 de ani, cercetator in istorie iraniana, a vizitat lacul Urmia, aflat in zona, impreuna cu sotia sa.
Martori cum ar fi Halt, Penniston, Burroughs, militari implicati in faimosul caz din padurea Rendlesham, in 1980, au descris pur si simplu ceea ce au vazut si experimentat, cu exceptia acelor detalii despre care cineva le-a cerut in mod expres sa nu vorbeasca, pentru a nu dezvalui informatii clasificate.
Pericole Dupa atractia vizuala initiala, partenerul este idealizat, supravalorizat, investit cu functia de centru al universului. ... Posesivitatea poate duce la sufocarea partenerului prea coplesit cu atentie si de la care se cere sa raspunda cu aceeasi cantitate. ... Totul se poate invata, cu cat mai devreme, cu atat mai bine.
RELATIA CU O FEMEIE CASATORITA. Reproduc mai jos textul de pe blog, integral, subsumat de fapt ideii de a prezenta riscurile unei relatii extraconjugale, dintre un barbat (casatorit sau liber) cu o femeie (casatorita).
Exista chiar o carte cu titlul dubitativ: ... Cu autoritatea pe care i-o confera studiile si biografia, Bukovski facea o paralela devastatoare intre UE si URSS.
Rugaciune inainte de o operatie Sufletul omului se deschide si se sensibilizeaza mai usor in vremea suferintei, fiind mult mai predispus la comunicarea cu Dumnezeu prin rugaciune.
Pe de alta, cot la cot, ai nostri si ai lor - ai mai mari - si-au dat cu parerea cum trebuie anul asta litoralul sa rupa targul si sa desfaca, larg, baierele, pungilor. ... Cu bratele deschise, cu ochii asisderea si cu urechile facute palnie.
Avem habar de tot ce misca, ne inghesuim sa dam sfaturi, sa gasim solutii in locul celor care nu o fac, ne consideram parerea de referinta in orice domeniu… si, cu toate astea, rezultatele sunt egale cu zero.
Porcii nu mai pot fi vaccinati, din acelasi motiv, asa ca mor pe capete. ... Multe din ele sint stupide: dupa ce ani de-a rindul am carat electronicele si hainele pe care ei le-au aruncat, cu voia lor, acum trebuie sa le reciclam ecologic.
Deocamdata e prea slabit dupa trecerea in opozitie, dupa congres, dupa toate scandalurile cu Iliescu. ... ADA "cistiga" alegerile in toamna cu 37%. ... Nici UDMR, nici angajatii lui Voiculescu nu sint insa prea entuziasti cu ideea inlocuirii celor doi pesedisti din fruntea celor doua Camere.
Deocamdata e prea slabit dupa trecerea in opozitie, dupa congres, dupa toate scandalurile cu Iliescu. ... ADA "cistiga" alegerile in toamna cu 37%. ... Nici UDMR, nici angajatii lui Voiculescu nu sint insa prea entuziasti cu ideea inlocuirii celor doi pesedisti din fruntea celor doua Camere.
Ajunsi in posturi pe care nu le meritau, unii sefi de servicii deconcentrate nici macar nu-si dau interesul sa afle cu ce se mananca functia pe care si-au adjudecat-o gratie carnetului de partid.
A plouat, cu mici intreruperi, in toata tara, incepind din martie. ... Basescu a mai facut cite o tura la podul buzoian de la Maracineni, rupt de aproape jumatate de an, sa se intretina cu muncitorii si sa-si mai faca programul de baie de multime.
De o buna bucata de vreme incoace ne sint prezentate prin intermediul tubului catodic imagini cu alegeri. ... De cind ne-am deprins si noi cu exercitiul democratic facem din alegeri chiea de bolta a libretatii noastre de a decide pentru binele natiunii - simbolul de azi al fericirii noastre.
Pe cat de productiva s-a dovedit gripa aviara pentru unii locuitori ai Deltei Dunarii, pe atat de nefasta s-ar parea ca este pentru "fetitele" obisnuite cu traseele din Turcia.
google-analytics.com